Meistä

Satumaan Dynamo on yhteisöllinen fillaripaja, työtila ja olohuone Roihuvuoressa.

Emme ole kaupallinen pyöräkorjaamo, mutta autamme, neuvomme ja lainaamme työkaluja. Järjestämme myös pyöränkorjausta eri tapahtumissa ja yhteistöissä muiden järjestöjen, koulujen tai yritysten kanssa.

Puhdas puoli

Niin kutsutulla puhtaalla puolella on työpöytiä, laajakaistayhteys ja täysmittainen keittiö sekä oleskelutilaa. Puhtaalla puolella on useat jäsenet tehneet etätöitä korona-aikaan sekä jo ennen sitä. Työpöydät ovat pääsääntöisesti työskentelykäytössä iltapäiväkuuteen saakka. Puhtaalla puolella on järjestetty myös tapahtumia, lautapeli-iltoja, juhlia sekä muita yhteisiä oleskelutuokioita.

Paja

Paja on täysmittainen polkupyöräpaja puhtaan puolen vieressä, jossa dynamolaiset sekä vierailijat voivat huoltaa pyöriään omatoimisesti. Paikalla on aina joku Dynamon jäsen auttamassa ja neuvomassa, eli yksin ei tarvitse olla!

Autamme, neuvomme ja jeesaamme mielellämme! Emme korjaa pyörää puolestasi vaan homman juju on meitä paikasta A paikkaan B kuljettavien kumipyörien ymmärtäminen ja yhdessä oppiminen.

Järjestämme myös retkiä, tapahtumia ja yhteistöitä.

Lue lisää muista lähteistä meistä:

Menneitä tapahtumia ja pyöräretkiä

Satumaan seitsenvuotisretki: Itä-Helsingin graffitit

Itä-Helsingin Kartanot-perhepyöräretki

Kylmän Sodan Itä-Helsinki-pyöräretki

Puhutaan Pyöräilystä-kanavan video Kylmän Sodan Itä-Helsinki-retkestä

Yhteistöitämme

Olemme osallistuneet aiemmin mm. Roihuvuoren kyläjuhlille, taloyhtiön talkoopäiviin, Idän kyläjuhlaan, koulun kulttuuripäiville ja moniin muihin tapahtumiin!

Oletko sinä järjestämässä tapahtumaa? Haluaisitko yllättää henkilöstösi pyöränkorjauskurssilla? Veloitamme erittäin maltillisesti, ja kaikki tuotto tapahtumista menee pajan työkalujen ylläpitoon ja vuokraan.

Ota meihin yhteyttä ja ideoidaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!